torsdag 14. april 2011

SOL!


14 kommentarer:

 1. Ai ai..det så herlig ut.. :)

  SvarSlett
 2. Sol er det vi liker sammen med dine bilder.

  SvarSlett
 3. Sol er deilig! Flotte bilder!
  Og snart er det påskeferie og da ønskes det sol, - masse sol!

  SvarSlett
 4. For en nydelig dag!! Og vakre bilder.
  Jeg digger bilde i headeren også, ekstremt:-)
  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 5. jeg er nok litt som skjæra, jeg,- liker det når det er blankt,- og dette vannet her er blankt! :)
  Nydelige linjer innover i bildet og alt mulig :)

  SvarSlett
 6. Ahhh, for noen herlige værbilder Kine :)
  I dag start vi dagen med å trille noen km, for så å ta lunsjen på terassen da vi kom tilbake. Utrolig deilig å sitte slik, det er vindstille og solen varmer skikkelig.

  Rebecca påstår hun er ferdig med hest ja. Utrolig vanskelig å skjønne seg på egentlig. Hun er jo så glad i de to hun har, samt de to hun passer. Chanel er jo konfirmasjonsgaven fra oss, og hun har ikke en gang rukket å konfirmere seg enda. Jeg er redd hun kommer til å angre seg... Men hun skal få avgjøre dette selv. Du vet, maser jeg blir hun bare enda mere bestemt på å slutte. Så nå blir annonsen lagt ut, men det er jo enda tid til å trekke seg om hun skulle ombestemme seg underveis. Hester er ikke akkurat lettsolgte om dagen. Selv vet jeg ikke helt hva jeg håper på ;)

  SvarSlett
 7. Vakkert! Så fin dybde du har fått i disse.

  SvarSlett
 8. WOOOOOW! Fantastiske bilder!!!!

  Jeg ønsker deg en riktig fin påske, Kine! Klem

  SvarSlett
 9. ÅÅ det er så herlig når ein høyre at snøen smelter og sola varmer! Kjekt med vinter, haust og sommer, men våren har ein spesiell stemning; mykje forventning, yrhet og glade barn og voksne. Herlige bilder der ein nesten kan høyre snøen smelte vekk og at sola varmer! Her er det endelig påskestemning, ferie i over ei veke! Rett og slett ein fryd! Kos deg med alle dine, og ha ein god helg i vente! :-) Klem

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder!
  Sånn himmel, og sånn sol vil jeg ha i påska!:)

  God helg til deg fra meg!

  Pia:)

  SvarSlett
 11. Så tøff header du har laget! Me like! Lekre solskinnsbilder også ... mer vann nede hos deg, ja! Spennende nå som isen sprekker opp og er i ferd med å forsvinne. Planer for helga? Jeg teller på knappene om jeg skal reise til Oddane eller bli hjemme .... er så trøtt i kveld at jeg bare har lyst til å ligge lenge under dyna og ikke gjøre en dr...tt. Men, det er ikke umulig jeg våkner i morgen med en helt annen driv! Natta!

  SvarSlett
 12. lekkert kinemor! jeg gleder meg stort over våren jeg og! snart bading! juhuu!:) stikker på stranda idag med pledd, grill og varme klær bare for å være i nærheten av vann! stoor påskeklem til deg min venn! :)

  SvarSlett