tirsdag 12. april 2011

Dagen isen forsvant

Endelig har isen gått, den forsvant på bare en times tid på fredag. Tusen takk til den sterke vinden fra nord!

Gutta har gledet seg en stund til denne dagen, de synes det er så moro å hoppe fra isflak til isflak, lage seg båter som de padler rundt på.. Like moro hvert år, og vi blir veldig våte hvert år også.. Støvlene ble tømt noen ganger for å si det sånn:) Men det er virkelig verdt det, vi har det så GØY!


9 kommentarer:

 1. Herlig ... og så ble ikke jeg invitert! Jeg som har nye gummistøvler! Hehe. Flott billedserie, det oser av våryr glede. Har fulgt med litt ovenfra, sett at det lå litt igjen i vikene. Spennende å hoppe fra flak til flak, men er ikke sikker på om jeg hadde tørt!

  Jeg fikk min våropplevelse da jeg fant blåveis, hvitveis og hestehov i hagen i går. Fikk knipset litt ... og godt at jeg ikke ventet til i dag. For fysj for et vær! Hengebjørka foran stuevinduet henger ikke i dag, men er nærmest horisontal! Det blir helt klart en innekosekveld! Klem er på vei nedover!

  SvarSlett
 2. Flott og livsglad bildeserie :)

  Tusen takk for en hyggelig kommentar hos meg :) Liker det godt når folk "tenker høyt" selv om man ikke helt vet hva man skal "si"
  Synes bildet ble litt merkelig selv da jeg konverterte til s/h, men synes det ble litt tegne-med-kull-aktig (sikkert pga lang lukkertid og dårlig fokus ;) ) så jeg lot det være slik... vet enda ikke helt om jeg liker det eller ikke ;)

  SvarSlett
 3. Herlig serie! Ser nok enda meir spennande ut på bildet, siden me ikkje veit dybden... Men berre et spørsmål, kvifor hjelm??? :-)Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 4. Det er ikke særlig dypt, opp til knea sånn ca:) Hjelmen hadde de ikke tid til å ta av seg etter en sykkeltur,, hehe:) Fortest mulig utpå!

  SvarSlett
 5. Herlig bildeserie!! Det så forresten utrolig artig ut!!

  SvarSlett
 6. Dette så gøy ut!!
  Du har virkelig klart å fange de gode øyeblikkene. Likte spesielt godt det med den våte sokken:)

  SvarSlett
 7. Herlige bilder Kine! Ser virkelig at de storkoser seg. Og hvilke unger gjør ikke det når det er snakk om vann :D Selv om dette nesten så litt skummelt ut (ser jo over her hvor dypt det egentlig er og trodde heller ikke du sendte dem ut midtfjors :D )
  Likte så utrolig godt de "mørke" bildene hvor vannet virkelig spruter!

  *skorpisklem*

  SvarSlett
 8. Utrolig flott serie av en noe skummel aktivitet. Det hadde jeg aldri turt, men nå er jo jeg livredd for vann da :)

  SvarSlett
 9. De här bilderna gör mig glad även om jag tycker att det ser lite farligt ut...

  Ha en riktigt fin helg! :-)

  SvarSlett