søndag 24. april 2011

Jakten på påskeeggene..

Her i huset får gutta tre påskeegg, et fra Mimmi og Offa, et fra pappaen og et fra meg... Litt for mange spør du meg, ungene er jo fulle av sukker hele påsken *dåner* De fikk et på torsdag, og på lørdag måtte de slite litt for de to siste..

Jeg hadde skrevet og plassert ut gule lapper med hvor de skulle dra for å finne eggene på forhånd, de ante ikke hvor mange lapper jeg hadde skrevet eller hvor eggene lå. Turen startet her hjemme, videre til naboen, så til gilhusodden, videre til skolen får så endelig å finne de i postkassen like ved der de startet.. Jeg syklet bak å knipset hele jakten. Gutta hadde det veldig gøy, og var svette og røde i fjeset når de var ferdig...

7 kommentarer:

 1. Så herlige bilder! Tenker gutta koste seg!:) Sånt blir det koselige barndomsminner av!
  Nyt siste dag av påskeferien!:)

  Pia:)

  SvarSlett
 2. Spennende påskejakt!
  Tipper at begge to var storfornøyde. (o;

  God tur ut i dag.
  Håper at du finner en stor bukett!
  Hele favnen full... :)
  KOS DEG!
  Vårklem fra meg.

  SvarSlett
 3. En innsats det står respekt av dette, ja :) -både av guttene og fotografen ;) Innholdet smakte sikkert litt ekstra godt også når de måtte jobbe litt for det :)

  SvarSlett
 4. Hahaha! Så Gøyalt!! Elsket denne ideen! :) og så herlige bilder av skattejakten! :) lykke til med skriving neste uke da, min skippertaksvenn :) det går sikkert kjempefint!! stor klem herfra :)

  SvarSlett
 5. Jøss, så gøyalt! Flott billedserie av jakten! De påskeeggene er sikkert vel fortjente etter så mye sykling! Her har det også blitt mye sukker, men kan ikke si "gamla" har gått på høygear av den grunn, hehe. Her senkes skuldrene temmelig fort og sklir inn i en behagelig "feriemodus". Blir rett og slett litt LAT! Nå går det i lavkarbo knekkebrød, i alle fall frem til fredag. Da er det på'n igjen :o)

  Stor klemmmmm fra meg

  SvarSlett
 6. Stilig! Her hadde me også påskeegg-jakt, og påskeharen var veldig oppfinnsom. Men egga vart funnet tilslutt, og no er dei (heldigvis) tomme!! :-)

  SvarSlett
 7. Så kult!
  Flotte bilder av ivrige gutter.
  Den foto turen vi snakket om, er snart klar for den jeg :)
  Klem Grethe

  SvarSlett