torsdag 21. april 2011

God Påske!10 kommentarer:

 1. Nå kjenner jeg virkelig at det er greit om sommer`n kommer tidlig i år :D
  Ha ei flott natt ;)
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, og god påske til deg også :)

  SvarSlett
 3. Nydelig og sensitivt! :)

  Igjen- en god påske til deg også! :)

  SvarSlett
 4. God påske til deg også Kine! Lekre bilder! Liker etterbehandlingen du har gitt dem. Så drømmende med de duse fargetonene!

  Her har det vært full fart siden vi kom ned. Begynte på terrassen i går og ble nesten ferdig! I dag skal jeg ta meg en tur til Mølen, spent på hvor mye hvitveis som har kommet opp. Langs veien her nede er det mye!!! Hvis vi skal ha med oss den fineste tiden, så tror jeg ikke vi må vente altfor lenge.

  Ha en super-duper påske, snuppa!

  Påskeklem fra Irene

  SvarSlett
 5. wow!! fantastiske maco bilder Kine! og så bare elsket jeg etterbehandlingen! særlig de to øverste var helt nydelige!! ha en god påske vennen, kos deg!! :)

  SvarSlett
 6. De nydeligste vårlige bilder Kine :-)

  Jeg ser etter mine jeg også nå, for vanligvis fylles skråningen utenfor huset her med hvitveis, men ennå litt tidlig desverre. Kan vel umulig begynne å grave etter dem heller, he he

  Klem din vei.

  SvarSlett
 7. Åhh, Dette var kjempe vakre bilder av blomster Kine!

  Ha en strålende fin dag.

  klem

  SvarSlett
 8. Åååå... du får fram kvitveisen slik eg prøver, men aldri får det til!! Det er noko drømmande over bildet, og våren er jo absolutt tid for å drømma... om feks herlig sommer, lange og innholdsrike dager der ein verkelig kjenner ein lever! Ha ein fin kveld! Klem.

  SvarSlett
 9. NYDELIG bildeserie!
  Utrolig fint! :)

  SvarSlett