mandag 10. mai 2010

Konfirmanter

Her kommer bildene av den kjekke konfirmanten i finstasen, sammen med sin nydelige stesøster som også er konfirmant. De skulle ha felles selskap, selvom dagen i kirken ikke var den samme.. Vi fikk mange bilder av dem og flere kan du se på 2B Photography!

Er de ikke flotte??11 kommentarer:

 1. Veldig koselige bilder av dem Kine!Og Så fin bakgrunn du valgte :)

  SvarSlett
 2. Nydelige konfirmanter! Og flotte bilder.

  SvarSlett
 3. Kjempe flot satt og og knallfine bilder :)

  SvarSlett
 4. Kjempe flotte bilder Kine. Liker dem

  SvarSlett
 5. Flinke fotografer, og fine konfirmanter, og stolte foreldre :) Da begynner de nye websidene deres og ta form. Mangler litt text og linker, og litt justeringer, men de er hvertfall "online"

  SvarSlett
 6. Velidig flotte bilder av dem! Likte bakgrunnen du har brukt her, samt at de ser avslappede/naturlige ut som gjør bildene ekstra fine, det skaper stor forskjell. Dyktig utført Kine!

  SvarSlett
 7. Hærlig!! Utrolig så dyktig du har blitt på portretter, helt mega Kine. Og bloggen her like positiv hver gang jeg entrer, du så profft det har blitt, må visstnok leie deg til web design jeg jente :-)

  SvarSlett
 8. Veldig bra Kine! Jeg er ingen ekspert på portretter, men jeg vet hva jeg liker! Skjønner du har det travelt om dagen, med så mange konfirmanter og sikkert MYE annet som skal ordnes. Ha en toppers 17. maifeiring!

  SvarSlett
 9. Flotte og skikkelig stilige bilder!!:)

  SvarSlett