søndag 30. mai 2010

Hoppende glad familie!

For noen uker tilbake ble disse bildene tatt. En utrolig herlig familie som gjorde alt de ble bedt om,, haha, merker jeg liker den rollen. Kanskje jeg skal bli politidame når jeg blir stor:) Vi hadde det veldig moro, og tror ikke det er siste gang jeg klipser bilder av dem..
Jeg er hoppende glad selv om dagen, endelig ferdig med alle eksamenene. *juuhu* alle de muntlige har godt veldig bra, så gjenstår bare å vente på resultatene på de skriftlige.. Nesten litt rart å blogge igjen, flere uker siden sist gang. Skal ikke bli like lenge til neste gang nå:)*smil*

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med ferdige eksamner! har savnet deg her i blogglandia, ja - skal bli godt å ha deg og bildene dine tilbake!

  Nydelige bilder du har tatt av en artig familie!!

  SvarSlett
 2. Vet du Kine!!! dette er de flotteste spreksete familiebildene jeg noensinne har dett, snakke du om hvor flink du er :-) helt enormt som du har fanget dene familien i linsa.

  Gratulerer jente med vel overstått eksamen, må væe helt utrolig å få lagt det bak seg. NÅ gleder vi oss for å ha deg tilbake i bloggland.

  Anneklem

  SvarSlett
 3. Digger!!! Hadde det veldig moro!!!

  SvarSlett
 4. Så utrolig flink du er! Disse bildene var både gøye, stilige og riktig kule. Flotte vinkler og lys du har brukt! Tommelen opp for deg:)

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbake i bloggverden Kine og grattis med vel overstått eksamenrace :) Ja, dette var en familie med sprett i, kjempefine bilder av dem, og at de er "annerledes" gjør dem enda mer spennende.

  SvarSlett
 6. Velkommen tilbake
  Dette blei KNALL
  Morsome bilder:)

  SvarSlett
 7. haha! så morsomme bilder!! gøy når folk tuller og er med på allt forografen finner på.. ;) skjønner du er ferdig med eksamen? så deilig! jeg har enda 2 uker med kriger, revolusjoner, europisk integrasjon og jeg vet ikke hva.. klem til deg! nyt at du er ferdig! :)

  SvarSlett
 8. Virkelig flott og morsomt at de gjør alt du sier...eller er det bare på papiret?

  SvarSlett