lørdag 3. april 2010

Påskesvane...

Vi har for tiden en småskadet svane i hagen, den har vondt i den ene foten sin. Den klarer ikke å løpe, og klarer derfor ikke å fly. Den klarer å gå og har veldig god matlyst. Den har fått seg en bolle med litt 'godis' oppi:) Etter råd fra viltnemda kunne vi fotsette å mate den, se til at den hadde det bra og evt kjøre den til et åpent vann. Siden isen er på vei vekk ser vi an en dag eller to for å se om den kommer seg ut på fjorden her..
Ellers så holder jeg på med forbredelser til eksamen og føler meg som en skikkelig nerd om dagen.. Ikke engang kveldene i helgen er fri for lesing *dåner* En stor gulrot i enden er at 28. mai er jeg ferdig med den siste av seks, og skal da ha en laaaang ferie:)

12 kommentarer:

 1. Eksamenslesing først og fremst ja. Så fiin en svane da. Håper den finner veien til fjorden med eller uten hjelp og klarer seg.

  SvarSlett
 2. Leit at den er skadet, men hyggelig besøk å ha i hagen det der, håper den kommer seg på vingene snart igjen. Nå når isen forsvinner blir det jo en del mat for den å finne også. Lykke til med eksamen, krysser fingrene for deg.

  Fortsatt fin påske :)

  SvarSlett
 3. Både svanen og jenta klarer dette fint skal du se.
  Alt ordner seg for snille jenter.
  Stå på. :)

  SvarSlett
 4. Stakkars svanen,som har skadet seg.Bra sen får godt stell hos dere.
  Tenker det skal bli godt å bli ferdig med alle eksamener,masse lykke til med det.
  Ha en fin dag:o)

  SvarSlett
 5. Det var et flott eksemplar av arten, håper skaden bedrer seg..
  Lykke til med eksamenslesinga, (-håper du likevel har tid til litt foto, for det var mye fint i bloggen her)

  SvarSlett
 6. Så flott at dere mater den og så flott at vi får se disse flotte bildene.

  SvarSlett
 7. Så skjønn! Også ha en sånn i haven da..håper den kommer seg. Og lykke til med lesingen:-)

  SvarSlett
 8. Synd når en så vakker fugl skader seg ... men heldig for den at du tar vare på den! Håper den kommer raskt på vingene igjen!
  Og lykke til videre med lesingen! Godt at du snart er i mål!

  SvarSlett
 9. Så flott svane. Synd at den har skadet seg stakar, håper den kommer seg.

  Masse lykke til med eksamener fremover, stå på. Det er slitsomt når man er i det, og fryktelig deilig når siste er overstått :)

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 10. Neimen.. stakkers svane :( men så flaks for ham at han havnet hos et snillt menneske som deg :)ønsker både deg og svanen lykke til! :)

  SvarSlett
 11. Stakkars.. så snille dere er! Det er godt den har dere, hvordan gikk det med den? Flotte bilde du har her, både under og over. :)Fin dag ønskes deg!

  SvarSlett