mandag 1. juni 2009

Pinsen.

En komplett pinse er over og  jeg vet alle her i huset har hatt en fantastisk langhelg.. 

Lørdag dro vi på tur til Halsdammen sammen med Tone, Nora, Lene, Stig, Håkon og Ingeborg. Vi trodde det var vann i tjernet etter reprasjon av demningen, men det var det ikke. Blir ikke bading der før juli/august. Men turen ble ikke dårlig av den grunn. Vi møtte så klart på en liten buorm som alle fikk holde med mer el mindre høy puls:-) Videre fulgte vi bekken oppover og det synes alle barna var veldig gøy. Litt anderledes skogtur enn å gå på veier/stier.. 



Gutta mine er langt mer tøffe enn meg når det kommer til ormer. Ikke alle som setter pris på en kravlete orm, men kunne ikke være dårligere enn alle de andre...

Ferden gikk videre oppover bekken, oppover små fossefall, under greiner og mye hopping på steiner.

Senere på dagen ble det grilling og bading for hele gjengen hjemme hos oss. Veldig koselig for store og små. Hele resten av helgen har venner, venners barn, familie, families barn og gatas barn vært innom og grillet, badet og skravlet. Pinsen har vært en koselig sosial samling i strålende vær i vårt lille paradis. Gutta og jeg har hatt det kjempe fint og vil ikke at hverdagen skal komme.. 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar