søndag 7. juni 2009

Fisketur..

I pinsen fikk vi ut båten, men var ikke før i dag vi kom oss på fisketur. Vi holdt på ute med å skjære opp og hogge ved. Etter vinteren kommer det alltid masse rekved inn her som vi samler opp og blir selvforsynt med ved utover høsten og vinteren. Alt avhengig av hvor flinke vi er til å utnytte oss av det.

Klokken var 1900 så egentlig litt for sent å dra ut, men endelig hadde vinden stilnet litt så da måtte vi benytte sjansen. Skulle nesten trodd jeg har bodde på vestlandet denne uken, veldig varierende vær og sur vind.
Da vi kom utpå fikk Anders fisk med en gang og fler skulle det bli på han. Tre store torsker i alt. Kristian ble mer og mer sur for han fikk ingen. Så skulle han dra opp snøret for det hadde surret seg litt og til vår store overraskelse hadde han en brennmanet på kroken. Ikke vanlig kost her i fjorden.. Etter det var ikke han mye sur lenger. Han satt å fjåset og sang om denne maneten hele resten av tiden.. Alt i alt en koselig tur med to engasjerte gutter:-)


To fornøyde gutter med dagens fangst...

2 kommentarer:

  1. Åh, så moro med fisk. Og ikkeminst manet da, sikkert stas det ja.
    Bor du ved der moren og faren deres bor/bodde? Kenth og Anette har jo flyttet i det huset Bård har bygget ved Fjeld gartneri så der bor Anders(00) og Marius(98) annenhver uke. De kjenner ingen der ennå, så det er litt skummelt synes de.

    Alt bra med oss :O)

    SvarSlett
  2. Jeg bor på Linnesstranda ja,, beste sted på jord:-) så koselig med flere barn i gata,, bare å be de komme bort, jo fler jo bedre.. Det er flere barn i gata her som de kan bli kjent med også, alle sammen gode venner og leker mye sammen:-)

    SvarSlett