fredag 14. oktober 2011

Mona♥

Det finnes bare en Mona, hun er nemlig noe helt for seg selv! Verdens vakreste er liksom ikke dekkende nok for denne jenta, hun er helt unik..!

Mona har en litt spesiell sykdom som ikke er så enkel å ha med å gjøre, og mange kan nok tenke at det er ikke så alvorlig for hun er jo sååå blid bestandig. Ja, man kan være blid og syk samtidig, men det blir ikke mindre alvorlig av den grunn. Ettersom hun alltid får høre at hun er så blid, fant vi ut at vi skulle ta noen bilder der hun også hadde et annet uttrykk. Det ble mange blide bilder også altså, litt vanskelig å ta kun 'seriøse' bilder:) *fortsettelse følger*

4 kommentarer:

 1. Flotte flotte bilder Kine. Modellen er godt kjent og har en helt spesiell plass også i mitt hjerte. Gleder meg til fortsettelsen. Stor klem fra Lea

  SvarSlett
 2. Nah <3 My good jeg blir flau & ydmyk her jeg sitter. Tusen takk for en fin fin dag Kine, du har en spes. plass i hjertet mitt!

  Stor klem Klaffen * smiler *

  SvarSlett
 3. Rart det der - de som har det vanskeligast er ofte de som klager minst. Prøver alltid å tenka på det med klaging og syting og at eg ofte ikkje har særlig grunn for det. Men jammen lett å glømma akkurat det og då! Men at folk er i godt humør og smilende betyr nok ikkje alltid at alt er så enkelt likevel. Absolutt noko å bli minna på innimelom! Bilda var gode og talende. Likte spesielt de to nederste fordi det var eit "underfundig" smil og litt mørke rundt - Mørke og lyst på samme tid! Ha ein fin kveld! :-)

  SvarSlett