tirsdag 12. juli 2011

My Boy


Jeg har rett å slett vært veldig lei av bloggen i lang tid nå, flere grunner til det, men i det siste har jeg fått et par dytt som gjør alt så mye bedre:) Her et et bilde av Kristian som jeg tok tidlig i vår, herlige gullungen min... Love you!

En liten ting til. Kommenter gjerne bildene mine hvis du liker dem, men ikke gjør det får å få en kommentar tilbake. Ja, der sa jeg det. Fra meg vil det komme kommentarer når jeg synes et bilde er fff (fint, flott, fantasisk) osv, og når det passer meg å ta turen innom forskjellige blogger. Ikke får å få kommentarer i min egen blogg. Tror nok mange vil kjenne seg igjen egentlig;) *KineKlem*

11 kommentarer:

 1. Veldig fint bilde av en kjekk ung mann, du behersker sommerlyset/motlyset, du :) Jeg øver meg på dette, men synes det blir litt vanskelig i redigeringa etterpå å bevare den rette sommerstemningen, må nok lære meg noen knep etterhvert, jobber med saken ;)

  Kommentarer, ja; Skjønner deg godt, jeg,- har det sånn selv også, kommenterer jeg så mener jeg det ;) Noen ganger ønsker jeg meg faktisk litt mer konstruktiv kritikk også, -det går ann å gi det uten å være ufin.. Vi gjør det i fotoklubben hele tiden, og det er utrolig lærerikt, men folk synes kanskje det blir litt for alvorlig når det er på trykk?..

  SvarSlett
 2. Åhhhh...dette var fantastisk Kine og så utrolig stemningsfullt med dette lyset!
  Må innrømme at jeg har savnet bloggingen din, for du tar så mange fantastiske bilder!! Og ja - jeg MENER det!

  Klem

  SvarSlett
 3. For en kjekk ung mann, skjønner godt at mammahjertet svulmer av lykke :)
  Digger bildene under også, du er mega dyktig.
  Hver gang jeg ser slike bilder får jeg såååå lyst på et virkelig godt macroobjektiv, kansje neste sommer...

  Jeg har savnet bildene dine. Det siste året har det blitt masse bloggsurfing på meg, men lite kommentering. Baby på puppen er ikke alltid forenlig med å taste *knegg* Men jeg er her inne å nyyyyter i lange drag både titt og ofte.
  Håper du har langt bedre vær å fotografere i enn det jeg har...

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei!:)

  Nydelig bilde av en nydelig gutt! Koselig at du er "tilbake" igjen!:)

  Klæm Pia:)

  SvarSlett
 5. Flott bilde av en kjekk kar!
  Og øyenstikkeren under her er jo bare utrolig flott fotografert! Spennende skapninger det der! :)

  SvarSlett
 6. Et stort bedre sommerportrett er vel vanskelig å få til, lyset var helt profft her jo :-) Motlys, vanskelig det, og det har hos meg lett for at det blir lyse prikker av sola, men øvelse gjør kanskje delvis mester, det gjenstår å se.

  Kommentarer...hmm... svært så dårlig tro du har om folk da Kine? Vil nødig tro at folk er så tuppete at de blogger på den måten du beskriver her. Håper og lever i den tro at besøkende bare klikker seg videre til neste blogg om de i det hele tatt ikke liker det de ser.

  Tror faktisk jeg selv har innsikt nok til å se hva som er bra og ikke i egen blogg, men det er i mitt tilfelle minner fra mine dager som passerer, mye negativ kritikk er jeg faktisk ikke så interessert i, da hadde jeg nok valgt et annet nettsted, foto.no f.eks. Mine hverdager består av mer enn nok alvor og negative følelser om ikke fotointeressen, som fungerer som en god venn på dårlige dager, også skal føre med seg usikkerhet og følelsen av at en må på død og liv prestere.

  Selv har jeg vurdert å stenge kommentarfeltet flere ganger, men så er det den kontakten en har med sine bloggvenner da, trivelige folk en til og med har møtt etterhvert. Folk med samme interesse for foto, bare arti!

  SvarSlett
 7. Er ikke dårlig tro på andre bloggere, bare en liten notis ang kommentarer. Jeg har også fått flere gode venner gjennom bloggen og angrer ikke et sekund på at jeg har en fotoblogg. Herlighet så mye man lærer, inspirasjon man får osv.

  En blogg er ikke stedet for negativ kritikk, men har man ikke noe fornuftig å skrive så la heller vær. Alle bilder er faktisk ikke nydelig. Noen er triste, har en stemning som langt i fra er nydelig, ja jeg kan fortsette og fortsette. Vi er nok i bunn og grunn enig om at bloggen er en flott ting som fører mye positivt med seg:)

  SvarSlett
 8. Han kommer nok til å få en hærskare av jenter hengene etter seg om noen år.Kjekk kar:)

  SvarSlett
 9. Så koselig å se at du blogger litt igjen vennen! Og det var et nydelig portrett! likte så godt lyset og bakgrunnen her! Håper der har hatt en flott sommer der borte på lierstranda!? regnværsklem :)

  SvarSlett