onsdag 15. juni 2011

Rundt neste sving...


Det er nesten så jeg skammer meg litt, veldig lite blogging og enda mindre fotografering i det siste. Tror det er 2 uker siden jeg knipset sist. Jeg har litt andre ting å i fokus om dagen, så da får det bli som det blir:)

I dag var jeg og Nikon en LANG tur på skauen, åh som jeg koste meg. Skulle egentlig ikke bli borte i 4 timer, hadde heller ikke planer om å gå så langt, men sånn ble det og det angrer jeg ikke på ♥♥♥

9 kommentarer:

 1. Ikke no å skamme seg over det da..skogen e redningen mange ganger den.. ;)

  SvarSlett
 2. Tenker dere koste dere ja! Liker måten du har tatt dette bildet på...med det "ukjent" rundt svingen som ikke er skarpt.
  Ellers håper jeg du har det bra etter en stressende periode.

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Stemningsfullt! Liker sånne turer jeg også, de tar litt tid, en vet ikke helt hvor en havner - men så godt det er! :)

  SvarSlett
 4. Tullejenta ... ingenting å skamme seg over! Må tillate seg å gjøre andre ting! Herlig å kunne komme seg ut på tur istedet for å sitte inne på et kontor. Skulle jeg ønske jeg kunne tatt resten av sommeren fri! 1 1/2 uke igjen så tar jeg 3 uker, det skal bli godt! Kreativt bilde ... spennende å gå på ukjente stier og lure på hva en finner rundt neste sving!

  *ireneklemmer*

  SvarSlett
 5. Nikon er en fin turkamerat, fetter Canon er ikke så dum han heller ;)
  -Ingenting å skamme seg over det vel? Bloggen styrer vi, og ikke den oss ;)

  SvarSlett
 6. Ja hvem av oss vet egentlig hva som befinner seg rundt neste sving..., egentlig er det litt ok å ikke ha så alt for mange tanker rundt det kanskje, men en luftetur, DET kjennes alltid godt til dette hodet i alle fall :-)

  Å tid??? lkan bli litt knapt med det innimellom ja,en vet så alt for vel, men så plutselig løsner det litt igjen, skuldrene senkes og en får litt god tid. Bruk tiden din godt du Kine, på ting som er viktige, vi er nå her bare innimellom vi andre også.

  Klem din vei.

  SvarSlett
 7. Kjekt å ha deg tilbake, men veit godt korleis det er å måtte disponera tida litt annaledes innimellom. Og godt er det, fint med pause for då er det så kjekt å komme tilbake! Kos deg videre. :-)

  SvarSlett
 8. og forresten; herlig bilde, mykje rart som rører seg bak neste sving!:-)

  SvarSlett
 9. Hei! Jeg fant bloggen din inne hos Irene Photography, og det er jeg glad for! Her var det virkelig masse flotte bilder og mye inspirasjon å hente!
  Nå har jeg scrollet meg nedover hele siden og kost meg med de vakre bildene dine:o)

  Jeg er en ekte fotoentusiast;o)

  Velkommen på besøk til http://fotoringen.blogspot.com/

  Heleneklem

  SvarSlett