fredag 13. mai 2011

Nydelig konfirmant

Se så nydelig hun er! Jeg blir så godt humør av å se på bildene av henne, hennes herlige vesen og utstråling må man jo bli glad av.. Hun ble konfirmert forrige helg, og bildene ble tatt på formiddagen den store dagen:)
Endelig er blogger oppe å går igjen. Jeg skulle levert eksamensoppgaven på studentbloggen min i dag, men måtte levere på alternativ måte... Får vel legge den ut allikevel etterhvert:)

Ønsker alle en super helg!

13 kommentarer:

 1. Skjønner veldig godt at du blir i godt humør av disse bildene. Nydelig jente, og flotte omgivelser! Du har virkelig gjort kjempemasse ut av lyset, -særlig på nr.4 Helt nydelig!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder Kine! Har fått så sansen for det duse herlige lyset som du har i bilda dine her! Skjønn konfirmant! Fekk prøva meg som konf.fotograf i helga sjøl, og det var kjekt! Ikkje enkelt, men rett og slett kjekt!
  Vart ferdig med eksamen onsdag, heilt herlig! så no får eg ta igjen litt jobb og ikkje minst familieliv! Kos deg med alle dine! Klem

  SvarSlett
 3. Så fine konfirmantbilder! Jeg likte de 2 øverste best.
  Ønsker deg ei god langhelg !!

  SvarSlett
 4. Dette var virkelig nydelige bilder av en vakker og flott konfirmant!

  Håper du har en flott helg :)
  *klem*

  SvarSlett
 5. Flotte bilder!! Tatt på Hernestangen jo. Tar bilder der heele tida jeg. Brukt det stabburet noen ganger ja:)Du får komme deg til Hernestangen den 13. august:):)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder!! Elsker det oppe til høyre.
  Jeg skal ta konfirmasjonsbilder i morgen, så tusen takk for god inspirasjon :)

  SvarSlett
 7. Helt enig, - NYDELIG!
  Og flotte bilder har du tatt i tillegg!

  Ha en flott lørdag!

  SvarSlett
 8. Kjempebra Kine, du er så flink med lys og fokus! Etter min mening bør både konfirmanten og famiien bli kjempefornøyd med resultatet. Flotte omgivelser ble valgt også! Røykendrakta er nydelig, passer veldig fint til en så vakker jente! Er på Oddane. Holdt på å blåse bort i går, så jeg holdt meg mest innendørs. Friskt i dag også, men skal ta meg en tur å se om slåpetornen er sprunget helt ut .... du får bare ta turen nedover om du har lyst :o)

  Lørdagsklem fra Irene

  SvarSlett
 9. Superfine bilder og flott kledning.

  SvarSlett
 10. Ja dette var nydelige bilder av en kjempe flott konfirmant. Bra jobbet! Og bunaden hennes var kjempe lekker!

  SvarSlett
 11. Rene proffen du jo :-) for bedre fotoraf for å forevige denne helt spesielle dagen kunne hun ikke fått!!

  Flott feiring til deg i morgen Kine.

  SvarSlett
 12. Kjempefine bilder! Nydelig jente :)

  SvarSlett
 13. Så nydelige bilder du har tatt av konfirmant-jenta :) Bra jobbet Kine! tipper hun er fornøyd!? (kunne ønske jeg hadde hatt noen fine bilder fra min konfirmasjon..så koselig å ha )

  SvarSlett