onsdag 4. mai 2011

Best Buddies

Gutta mine er bestekompiser, de er sååå glad i hverandre. De vil ikke ha eget rom, de sover sammen i dobbeltseng og henger sammen hele tiden. Hvis en av dem er syk, er den andre veldig bekymret for den andre.. Herlighet så søte! Jeg kunne fortsatt og fortsatt om hvor glade de er i hverandre.... Kanskje ikke så rart de er buddies, det er bare 16 mnd mellom dem, og jeg tror de føler seg så godt som like gamle.
 You guys make my day*love*

9 kommentarer:

 1. Det er så herlig å se at brødre kan ha det så fint sammen, og være så glade i hverandre! Ser aldersforskjellen, men med et halvt øye kan de gå for å være tvillinger. De er bare sååå like!

  Jeg har bare grovsortert bildene, kommer neppe lenger. Så får jeg bare plukke ut av haugen de jeg skal jobbe videre med! Blir kanskje en kjapp tur nedover i helga også. Ketil har fri fredag og lørdag før han flyr avgårde igjen. Det betyr hjem på lørdag kveld. Selv skal jeg reise til Ålesund utpå søndagen. Men jeg rekker garantert å fylle litt på minnekortene :)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder av dine herlige gutter. Skulle ønske mine kunne være like enige. Noen ganger er de som hund og katt.Men, men det er vel ganske vanlig- søskenkjærlighet.
  Veldig like disse gutta dine ja. Heldig er du!

  SvarSlett
 3. For noen herlige bilder av to herlige gutter!! Tenke å være bestevenner og brødre da!

  Ha en super kveld da og
  klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 4. Så herlige gutter og flotte bilder. Nydelige farger og lys. Du er flink til dette!:-)

  SvarSlett
 5. -En bror er ikke bare en bror for et år eller to. Han er en venn for livet. (Jamie McFarlane)

  Og det er virkelig en god følelse for en mor å se at barna har hverandre som venner :)
  Har selv tre stykker som er skikkelig gode venner,- og er så takknemlig for det :)

  Kjempefine bilder av to kjekke gutter, forresten :)

  SvarSlett
 6. Så kjekt! Tenk så godt å ha broren sin som bestevenn, ein som "alltid vil vere der", som kjenner deg på ein måte ingen andre kan. Så trygt det må vere. Trygt for mamma og pappen også vil eg tru.
  Mine to har litt større aldersforskjell, men går veldig godt sammen. Litt krangling, men ein superflink storebror veit å ordne opp. Kjekk bildeserie!!Kos deg med dine!

  SvarSlett
 7. Flotte bilder av to kjekke gutter! Du er heldig som har gutter som er så gode venner. Det er fryktelig slitsomt hvis ungene krangler i alle fall:(

  SvarSlett
 8. De hærligste portretter av det som bare MÅ være de kjekkeste gutta sør for Dovre!! Superflott også at de er så sterkt knyttet til hverandre, at aldersforskjellen er så liten bidrar sterkt til det kan jeg tenke meg, samme interesser og lekekompiser de lux. Slikt vennskap og tilknytning blir bare viktigere og viktigere ettersom åra går de faktisk.

  Anneklem til dem begge to!!

  SvarSlett
 9. For noen herlige gutter og utrolige flotte bilder! Har sett noen av de på FB og noen ganger gir de meg en dån-følelse - så utrolige lekre og stemningen som du har klart å fange. Stilig Kine :)

  SvarSlett