tirsdag 26. april 2011

Tur langs elven...

En av dagene i påsken dro gutta og jeg på tur til Drammen. Målet var å kjøpe IS!! Vi gikk langs elven et stykke før vi endte opp på torget, der ble det IS for alle pengene:) Disse bildene er tatt på veien tilbake igjen, gutta hadde det veldig gøy på disse spesielle benkene..


10 kommentarer:

 1. Fina bilder med mycket glädje i! Jag gillar dem!

  Ha en fin vecka! :-)

  SvarSlett
 2. Oj så fine benker. Kjekke gutter, og pene bilder... Egentlig har Drammen blitt en veldig fin by. Vi dro dit ofte som unge for å handle (m mamma). Men da var det ikke mye annet å oppleve rundt omkring. NÅ SKAL jeg jammen ta med meg ungene på fototur en dag.

  SvarSlett
 3. Stilige benker! Forstår godt at guttene hadde det kjekt der! Ser ut til at de trivest godt i kvarandres selskap - ablegøyer og ansiktsuttrykk! Herlig! Du er flink til å få fram slike herlige øyeblikk! No skal eg slå av dataen og prøve atter ein gang å dykke ned i litt eksamenslitteratur... men det er jo så kjekt å studere bilder og blogger istedenfor...
  ;-)Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ser at du har kost deg godt med kameraet den siste tiden!! Og ikke bare det - du har jo noen herlige modeller også. Utrolig gøy at de liker at du tar bilder av dem :)

  Elsket blomstermacrobildene dine under her forresten.

  *tirsdagsklem*

  SvarSlett
 5. jøss. disse benkene har jeg ikke sett!? men ser jo at de ligger på "stranda" med broa i bakgrunnen der .. :) fine! ordentlig gladbilder Kine! :) så moro at gutta syntes det er ok å bli tatt bilder av ennå. også så fine modeller. naturlige og glade :) ps: neste gang må dere prøve is på den italienske iskremsjappa på papirbredden.. namenam :)

  SvarSlett
 6. Herlige bilder Kine! Så produktiv du har vært da! Moro for ettertiden å ha så flotte bilder av gutta .... Jeg lader opp til freddan! Gleder meg til fototur. Så lad batteriene og tøm minnebrikkene! Vi skal ikke gå tom for støm denne gangen!

  Nattaklem

  SvarSlett
 7. Ser ut som om dere har hatt et herlig påske Kine.
  Vi var på campingen og jeg øvde og øvde på AV funksjonen, begynner i det små.. hehe.
  Moro er det uansett.
  Herlige bilder du har tatt av glade gutter.
  Klem Grethe

  SvarSlett
 8. Flotte bilder. Det blir alltid litt ekstra fart i unger etter litt iskrem.

  SvarSlett
 9. Flotte bilder med mye glede i Kine:)
  Ha ei fortsatt fin uke.
  Berit.

  SvarSlett
 10. Koselige bilder av guttene :) tøffe benker de har funnet her.

  ha en fin helg.

  klem

  SvarSlett