fredag 8. april 2011

God helg!!

9 kommentarer:

 1. Takk i like så. Elsker flaren og stemninga di her!

  SvarSlett
 2. Takk det samme til deg også! Nydelig vårlig bilde :)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde! God helg til deg også!:)

  Pia:)

  SvarSlett
 4. God helg!! Nydelig bilde forresten :)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde til helgen! Gir håp om masse sol:-)
  Herlig den blomsten i headeren også.
  Ønsker deg en god helg også:-) Klem fra sør

  SvarSlett
 6. Härlig bild! Önskar även dig en fin helg!

  Allt gott! :-)

  SvarSlett
 7. Åååå, så herlig stemning du har fått frem i bildet, Kine! Ser herfra at isen er i ferd med å forsvinne fra fjorden, men det ligger en litt igjen innerst ved Gilhus. Men på bildet er det tydelig at det ikke er lenge igjen før alt er borte! Vi går en herlig tid i møte. Fikk tak i fotosekken jeg har siklet på hos Japan Photo i dag, samme pris som i nettbutikken, så jeg tok den tvert. Endelig er alt utstyret samlet på ett sted (og ikke lukter det kattepiss) .... i morgen går turen til Oddane med nok et flyttelass, juhuuu.

  Håper du får en knallfin helg! Kos deg masse!

  Klem fra Irene

  SvarSlett
 8. Skikkelig vårstemning her ja!:0) Vi har rydda i hagen nå, herlig :0)
  God helg til deg også!

  SvarSlett
 9. Her er man syk i noen stakkars dager, og det er lassevis av bilder og morsomme skriverier her inne. Ler så den tette nesa og tårene triller over brukshunden, snakk om kongebilde da :)
  Å den animasjonen, jeg gir meg ende over. Både fordi jeg er imponert over stuperen/bomberen in spe, og over at du har klart å lage animasjon! Åssen gjør du det da??? Jeg har masse sånne krypebilder av Noah (*kremt* åle heter det kansje...). Å det helga bildet ditt, jeg drømmer meg reint bort jeg. Det er en ro over det som er utrolig god.

  Nå skal jeg dra meg opp av sofan og komme meg inn til Trondheim. Fjortissen og hesten skal hentes hjem etter ei uke på utplassering. Hun har bedyret at hesten skal selges, og at hun skal bruke tid på skole og venner i stede, så det blir vel snart slutt på hestebilder fra denne kanten...

  Klem

  SvarSlett