tirsdag 5. april 2011

Brukshund!

Et lite dykk i arkivet etter bilder av min fantastiske kule 'brukshund' fant jeg dette.. Det er fra en hyttetur i fjor, hvor Lene og jeg hadde fått det for oss at vi kunne bli flinke til å strikke.... Ble dårlige greier gitt, hva med deg Lene, har du kommet noe lenger på ullbuksa du satt i gang med?? Trøster meg med at strikking ikke passer for alle:)


Som dere ser måtte jeg bruke blitz på bildet, grøss, hater virkelig blitz!! Siden jeg ikke kan fordra blitz, har jeg heller aldri satt meg inn i hvordan man best kan bruke den...
 

12 kommentarer:

 1. Ja dette må være brukshund, det! *ler* Dette likte jeg, med eller uten blitz! :)

  SvarSlett
 2. Dette bildet er jo bare så fantastisk :D Elsker dine humorbilder!!

  Klem

  SvarSlett
 3. Dette er et utrolig HERLIG bilde Kine. Artig at du viser det her også! Frodo er råkul, hehe ..... fikk helt latterkick da han spratt rundt på gulvet med den rosa grisen! Har ikke kommet i mål med alle bildene jeg tok på søndag. Det ble veldig mange bilder. Regner med at du også "sliter" litt der :)

  Ha en god natt ... vi snakkes! Klem fra Irene

  SvarSlett
 4. Äntligen har jag förstått nyttan av dessa hundar... ;-)

  Ha en fin kväll! :-)

  SvarSlett
 5. hahaha! har sett denne før, men lo like godt denne gangen! :) superkul bikkje! :)

  SvarSlett
 6. Hahahahaha - har problemer med å slutte å le her! Hoste også, for jeg har litt bronkitt tror jeg! Men du så morsomt! Og for en eks-hundeeier er jo dette helt kostelig - jeg synes jeg ser min hadde gjort noe sånt!

  Dette må da være ukas scoop??

  SvarSlett
 7. Hahaha, strikking er mitt svake punkt! Det funker bare ikke....blits er også er svakt punkt her i gården. U are not alone my friend:-)

  SvarSlett
 8. Så utrulig stilig!!! :-)

  SvarSlett
 9. ullbukse? har jeg IKKE sett...

  (makan til mas da!)

  SvarSlett
 10. Helt enig, jeg nekter plent å bruke den. Tror jeg skal prøve å kjøpe en minidiffuser til å sette rett på blitzen på speilrefleksen for å se om den blir brukandes til noe. Det er jo ofte sånn at det ikke alltid er lysforhold som gjør at ISO 6400 blir noe bedre enn et blitzbilde liksom :)

  SvarSlett