torsdag 24. mars 2011

Måtte...

..på do!

Som noen kanskje så i forrige innlegg ser jeg (vi) litt tissatrengt ut.. Inne på operadoen måtte jeg bare ta noen bilder. Fy flate så fint det var der!!


14 kommentarer:

 1. Må man, så må man! Drit lekkert!

  SvarSlett
 2. DER JA!!! kom det :-) Trodde aldri jeg kom meg ut derifra jeg faktisk :-))) fytti katta en kune gjort mye `rart` der, he he

  Lekre bilder fra et lekkert rom Kine, I know!

  SvarSlett
 3. Hihihi, morsomt!
  Viktig at det er lekkert på toaletten altså. Det hender jo at man er der i lengre tid om gangen, og man tenker mange store tanker i det rommet. Da er interiøret ekstremt viktig :)

  SvarSlett
 4. Snyggt! Jag gillar det!

  Ha en fin dag! :-)

  SvarSlett
 5. Jøss, så fint det var på doss! Nå angrer jeg på at jeg ikke gikk! Skal drikke mer kaffe neste gang, hehe! Utrolig kule bilder Kine, du er en mester på detaljer. Skutt fra hofta eller?

  Har tatt meg fri i morgen ... drar til Oddane for å jekke vogn! Kan hende det blir anledning til en liten runde på Mølen. Når alt blir klart håper jeg på en jentetur :o)

  Nattaklem!

  SvarSlett
 6. Hehe ;D
  Ja der så det fint ut du! =)

  God helg fra meg, og klem! :)

  SvarSlett
 7. Hehe.. Nesten som badet mitt jo..stilig..

  SvarSlett
 8. Dette er tøft! Lekre fargetoner, og bilde nederst til venstre er kjempestilig!

  SvarSlett
 9. To skikkelig kreative jenter på tur, ja! Har selv forsøkt å ta bilder på do, men folk ser jo på meg som om jeg er helt klin gærn. Og det er vi sikkert... :-)

  SvarSlett
 10. Trenger ikkje gå tissetrengt når det er så fint på do!! Stilige bilder av eit ganske utradisjonelt motiv! Men skal seie du har blikk for detaljer, farger og komposisjon! Ha ei god helg!

  SvarSlett
 11. Ja er det ikke lekkert der?? Opera toaletter er visst ikke som andre toaletter :)
  Flotte bilder du har tatt både av toalettet og selve bygget.
  Lekkert!
  God helg!
  Klem Grethe

  SvarSlett
 12. At det går an....''jeg skal på do så jeg knipser likesågodt noen bilder''. Når du får en do til å se så lekker ut så er vel resten peace of kake...eller no' sånt
  Digger!

  DIIIGER klem

  SvarSlett