onsdag 2. mars 2011

Blefjell | Hyttetur | Vinterferie

En vinterferie kan inneholde så mangt, spysyke, oppgaveskriving og hyttetur er noe av det vi har gjort. Jeg synes det er skikkelig dårlig gjort at jeg har innlevering av oppgave i slutten av denne uken, men nå er den nesten ferdig. Gutta er i form igjen og jeg henger sånn passe med.. Fortsatt noen dager igjen av ferien også:)


11 kommentarer:

 1. Kjedelig med sånt tull! Og att på til i ferien. Men det såg no fint ut rundt deko iallefall! God bedring og lykke til med oppgåva!

  SvarSlett
 2. Skikkelig dårlig gjordt!! Men stå på kine, nesten ferdig , og ennå mange dager igjen av ferien! ser ut som om du har det fint der oppe iallefall! nå fikk jeg lyst til å dra ut i sporet jeg og! :) ferieklem :)

  SvarSlett
 3. Kjedelig med sånt i ferietid både sykdom og oppgaver, men du har da fått noen fine vinterbilder ut av det også da :)

  SvarSlett
 4. Så koselig da! :) Nydelige bilder! For en natur og utsikt! Bare dumt at du har skrivejobb med ja.. Men håper du får nyte noen dager etter det..

  Kos deg!:)
  Klem fra meg! :)

  SvarSlett
 5. Det meste ordner seg!
  Fine bilder og flotte blomster i headeren din!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Aj aj, dere fikk nå nytt litt. Ikke like kejkt emd en tenåring som bare vil være våken om natta og sove om dagen skal jeg si deg! jeg blir spysyk av det :-))

  Anneklem

  SvarSlett
 7. Å så idyllisk .... lenge siden jeg har vært på Blefjell. Nesten glemt hvor fint det er der! Ketils foreldre hadde hytte der oppe, men solgte den da ingen ville overta. Nå tror jeg han angrer litt på at han ikke satset på hyttekos fremfor skileilighet i Hemsedal (nå er også den solgt, nå satses alt på husvogna på Oddane, hehe).
  Uflaks at gutta skulle bli syke da, og eksra kjedelig for deg som sikkert fikk litt ekstra å gjøre. Håper dere får det kjekt de dagene som er igjen av vinterfeiren!
  Været er det visstnok ikke noe å si noe på. Så vær glad dere er der dere er, for her ligger tåka tjukk som graut!
  Hadde gjerne blitt med på fotosafari. Jeg har lang praksis som alenemor så jeg vet mye om hvordan ansvaret skyves over på oss når det ikke "passer" å være pappa. Men vi tar det igjen!
  Kos dere masse .... klem fra Irene

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder. Jeg vil også ha vinterferie på hytte med blå himmel, masse snø, oppkjørte skiløyper og flotte fjell.... omtrent som deg bortsett fra do flyingen :)
  Som sagt nydelige bilder igjen Kine. Skarpe og fine.
  Klem Grethe

  SvarSlett
 9. Flotte vinterbilder, men jeg blir jo ikke akkurat i vårstemning. :-)

  SvarSlett
 10. Nydelige vinterbilder!! Kjedelig med spysyke og oppgaveskriving i ferien da..

  SvarSlett