fredag 18. februar 2011

Vil ha..

VÅR!!

Jeg elsker å ta bilder av blomster, insekter og andre flotte ting som bare finnes når gradestokken viser varmere tempraturer. Siden våren ikke er helt i sikte enda, får jeg ordne litt 'vår' i stuen min..Alle bildene er tatt i naturlig lys i stua, forskjellen er med og uten sol og hvor blomsten er plasert i rommet.

*god helg*

13 kommentarer:

 1. Åhhh...tusen takk Kine!! Slike bilder får meg til å lengte etter våren og den nærmer seg jo den. (selv om det er litt for kaldt og litt for mye snø ennå til å snakke om vår).
  Fantastisk flotte bilder og bare med naturlig lys - wow!

  Ha en herlig helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Utrolig lekkert Kine, og helt klart, enkelte ting må en ta hånd om selv :-)
  Ikke mye som minner om vår her i Trøndelag heller selv om vi har vært velsignet med sol nå en hel uke snart, en får håper det holder over helga, slik at en kan komme seg ut på tur.

  Ha en superduper helg mens du venter. Anneklem

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg!! Vil også ha VÅR!! Flotte og vårlige bilder da :)

  SvarSlett
 4. Fantastik fine bilder,lekkert lys og farger.Det skal bli deilig å kunne dra ut og fotografere blomster igjen,selv om dette er en god erstatning.Ha ei fin helg:)

  SvarSlett
 5. Det der ordnet du helt topp!
  Kjempeflotte bilder!
  Ønsker deg en flott fredda' og en herlig vinterferie etter hvert...?

  SvarSlett
 6. Det der ordnet du helt topp!
  Kjempeflotte bilder!
  Ønsker deg en flott fredda' og en herlig vinterferie etter hvert...?

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder. Fikke skikkelig vårstemning.

  SvarSlett
 8. Snø snø gå din vei, vår vår kom til meg!
  Flotte bilder, noen ganger må man bare lete etter vår følelsen og den fikk jeg av bildene dine. ( må bare huske å ikke snu meg for da ser jeg 1 meter snø....)
  God helg!
  Klem Grethe

  SvarSlett
 9. Aldeles nydelig Kine! Natulig lys er absolutt å foretrekke. Må si at jeg misunner deg litt for å bo på solsiden ... oppe i åsen hos meg er det dårlig med sollys i stuevinduene på veldig lenge ennå!

  Er på vei hjemover, sitter på flyplassen i Muscat og venter på neste fly (det første ble fullt og vi kom ikke med). Nå som hjemreisen er et faktum gleder jeg meg til å komme hjem, selv om det er grisekaldt og mye snø. Skal forsøke å få med meg litt varme nordover :o)

  SvarSlett
 10. Fantastisk delikate og lekre bilder! Og du har så rett, man må ordne litt selv av og til. Og vi lengter vel etter vår de fleste av oss nå. Selv har jeg en nydelig bukett med tulipaner som bærer bud om varmere tider!
  God helg!

  SvarSlett
 11. Thank you for sharing
  those beautiful work

  SvarSlett