søndag 30. januar 2011

Windy Wedding | Brudepar | Røyken Kirke | Lykke

Jeg har vært så heldig!!

Det er ikke hver dag man får ta bilder i et bryllup, heller ikke av et så flott brudepar:) Etter vielsen slapp de skuldrene ned og lyste av lykke.. Veldig moro å få lov til å ta bilder av dem.
Det blåste veldig og vinden var skikkelig sur, men bruden var sporty og tok av seg kåpen.. Skal jeg først gifte meg om vinteren, så skal jeg jammen ta bilder uten kåpe også sa hun:)

Jeg ønsker dere lykke til videre i ekteskapet!

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder og flott brudepar, men det ser fryktelig kaldt ut uten kåpe :)
  Klem Grethe

  SvarSlett
 2. Fine bilder av det flotte paret.
  Minner for livet...! :)

  Likte spesielt godt det nederste bildet til venstre, der brudeparet er begynt på veien, som ektepar. Nydelig symbolikk. :)

  SvarSlett
 3. Å Kine, så moro!!! Tror jeg hadde vært kjempenærvøs om jeg skulle hatt ansvar for bryllupsbilder, men også veldig stolt og beæret fordi noen hadde stolt på at jeg skulle fixe det. (og det gjorde du jo!) stolt av deg! sporty brud :) de ble sikkert kjempefornøyde! klem herfra :)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder. Falt verkelig for det øverste til venstre, men alle hadde de nydelige farger og snert! Dette fiksa du veldig bra! Ha ein fin kveld! :-)

  SvarSlett
 5. Så nydelige bilder du har tatt!! Det er så koselig å se slike "utradisjonelle" bilder (som kanskje ikke lenger er så utradisjonelle ;) )
  Men fysj - det så kaldt ut. Tøft brudepar!

  Ha en flott uke!
  Klemmer

  SvarSlett
 6. Ble kjempebra Kine! Ingen kunne gjettet at lysforholdene ikke var av de beste! Syns bruden var utrolig sporty, så surt og kaldt som det var på lørdag. Liker det lyse og sarte ved bildene, ja bortsett fra de inne i kirken, som er i en klasse for seg! Jeg falt også for bildet øverst til venstre! Gleder meg til å se flere, om ikke her, så på "lappisen" din :o)

  Klemmmm

  SvarSlett