onsdag 26. januar 2011

Ullbukser | Vinter | Gullunger

For en liten stund siden kjøpte jeg meg ny skriver. Jeg har lenge ønsket å skrive ut mange av bildene jeg har på pc'n. Da gutta så jeg hadde skrevet ut mange bilder av dem, og hengt de opp på veggen ble de litt flaue, men aller mest lyste det stoltet av dem:) Det tok ikke lang tid før Anders kom å lurte på om jeg kunne ta flere bilder, han ville ha shoot på isen... Jeg takket selvfølgelig JA!

Vi gikk ut på isen, ivrige og håpefulle, fulle av godt humør på denne flotte vinterdagen.. Alle tenkte nok for seg selv at dette kom til å bli en super dag. Gutta lekte sammen og jeg knipset. Det ble en alderlses super dag!


Gode gamle ullbukser gjør susen i vinterkulda, fulle av snøkuler når vi var ferdig. Ingen var våte eller kalde, ja jeg slår et slag for ulla!

14 kommentarer:

 1. Nesetn en liten Milo reklame dette har Kine haha ;) ser ut som dere hadde en herlig dag. og så fine gutter du har! :)

  SvarSlett
 2. Ja, godt kledd er tingen og med en god fotograf så blir det bra bilder også.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og enda flottere gutter.
  Ull er tingen, her går vi for ull innerst :)
  Klem Grethe

  SvarSlett
 4. Kule gutter
  og
  herlige bilder! :)

  SvarSlett
 5. Kjekke gutter du har! Og nydelige bilder! Ullbukser ja, stilige, og det er jo absolutt et must! :)

  Klem fra meg! :)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder! Og ull er gode greier ja, det kan jeg skrive under på!:0)

  SvarSlett
 7. Veldig driv i bilda dine. Du er flink til å finne rett dybdeskarphet og vinkel! Og eg elsker svart/kvit! Fortsett og inspirer du; alltid kjekt å vere innom sida!!!

  SvarSlett
 8. Så fine og koslige vinterbilder du har tatt her Kine.
  Ser ut til å ha vært en perfekt dag:)
  Klemmer herfra:)

  SvarSlett
 9. Så gøy at gutta vil stille opp! Ble mange flott bilder av dem Kine! Her henger det også sjøllaga "kunst" på veggene. Hadde jeg hatt småbarn hadde det nok hengt helt andre bilder her også! Er nesten litt misunnelig på alle dere som har unger å fotografere .... jeg får ta det igjen når jeg blir bestemor eller tante :o)

  Ja, nå er det snart bare en uke igjen til vi drar. Flybilletter og hotell er i boks, nå må jeg snart finne frem sommertøyet og gjøre det klart for bruk. Det kribler litt nå!

  Bildet fra Buzios ble tatt på vår første dag. Vi hadde stilt klokkene 2 timer feil, så jeg stod opp alt for tidlig ... men jeg fikk med meg en flott soloppgang! Kan vel si at jeg fikk mye ut av den dagen der :o)

  SvarSlett
 10. Herlig at de vil bli fotografert da! Her går det kun i små perioder, gjerne med en aldri så liten premie etterpå... Kjekke gutter du har!

  SvarSlett
 11. virkelig flotte portrettbilder - likte godt at du valgte å vise dem i b/w - bra jobbet og well done

  SvarSlett
 12. Ull er helt klart topp!
  -det er bildeserien din også :)

  SvarSlett
 13. Aha. Det er å printe bilder som er tingen. Jepp nå skal jeg printe bilder av ungene jeg og. Såå gleder jeg meg til at de spør om flere!!!
  Ull er toppers. Sånn er det bare. Fine bilder.

  SvarSlett
 14. Kjempeflotte bilder!
  Ull er gull!

  SvarSlett