mandag 17. januar 2011

Irriterende positiv person..

Du har sikkert møtt dem, sånne irriterende nesten kvalmende positive og glade mennesker.. Man møter de ikke så ofte, bare på de dagene som du helst ville bli under dyna hele dagen - mao - på en skikkelig dårlig dag.. I dag har jeg vært en sånn irriterende glad person, helt fra jeg våknet var jeg glad og fornøyd. Jeg er vanligvis morgengretten og altfor trøtt. Dagen startet med nesten varmegrader, det i seg selv er jo en grunn til å være positiv. Slapp å gå med boblebukse når jeg gikk med gutta bort til skolen:) Utpå dagen var jeg borte hos Lene (søstern) for å høre om hun skulle bli med å svinge flesket på Sats. Hun mente jeg bare kunne dr... i å prøve å få henne i godt humør, haha!! Lene synes jeg er litt for ivrig om dagen også, være positiv til vinteren og trene, det var mye på samme året mente hun:)*hihi*

Ca 30 min etter jeg hadde dratt derfra ringte hun, hvor er du spurte hun. Jeg er utenfor skolen svarte jeg, venter på at gutta skal komme.. Ah, du er det ja, gjett hvem som ringte meg, kødder du var svaret hun fikk. Nope, kødder ikke i det hele tatt!!! Stor jubel - fnis - fjas og så var jeg i enda bedre humør:)

Vi var på fotomessen og reiselivsmessen på lørdag, deltok på en konkurranse der førstepremien var tur til Island, og ja, VI VANT!!!! Ikke nok med det, men vi vant forrige året også, da var premien opphold på et valgfritt Thon hotell en natt. Ble ikke store turen den gang, men en liten husmorferie ble det. Gjett om vi skal kose oss på ISLAND:)) 


Spørs om Stig (Lenes samboer) må få være med også, ellers får ikke Lene og jeg lov til å dra på messen neste år;)*hihi*

Det som gjør det hele så ekstra stas er at jeg lenge har ønsket å dra nettopp til ISLAND. Så elsker jeg å fly, digger når flyet tar av. Får et skikkelig kikk i det flyet får opp farta,, åhh herlig følelse...
Bildet over er tatt for noen år siden på vei til Italia.

20 kommentarer:

 1. Ååå heldiggris! jeg er sånn som aldri vinner noenting. og å vinne en tur til utlandet er jo bare helt fantastisk!!! skjønner du er i godt humør!! ;) du får sikkert tatt maaassse fine bilder på island da! så sinnsykt kult! :) ordentlig fint flybilde forresten! :) ha en fortatt glad kveld :)

  SvarSlett
 2. Heldiggriser dere to da!!! Grattis nok engang :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye, det var jo en storveis overraskelse!:0) Merker jeg angrer LITT på at jeg ikke gadd å være med på den konkurransen, hehe..

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Så moro :) -og vi gleder oss til alle bildene fra Island :)

  SvarSlett
 5. Så artig!! Gratulerer :-) Island skal vist være litt av en opplevelse!

  SvarSlett
 6. juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

  Helsingus Lene Åsmundsdottir

  SvarSlett
 7. Noen som har gullhår ja...hehe
  Grattis og god tur...misunnelig...neeeeida!

  SvarSlett
 8. Næmen!! Gratulerer så mye!! =) Så herlig!! Island er et land jeg også meget kunne tenkt meg å reise til, både jeg og min samboer! Oioioi!! Skjønner godt du gleder deg nå!! ;) Også vinne to ganger på rad da, heldiggris!! Nå gleder jeg meg til å se vakre bilder fra Island i en tid fremover, her på din blogg..! Vakkert bilde over..er vel Alpene.. tenker jeg.. jeg selv misliker å fly, likte det veldig før, men av en eller annen grunn.. Men til Island MÅ man vel bare fly..?? ;)

  Godt nyttår om jeg ikke har sagt det før..! :)

  SvarSlett
 9. Irriterende positive mennesker kan vere irriterende ja! ;-). Men verre er det med de som alltid må finne noko negativt, som alltid har et "men..." som alltid har det så travelt, som... Neida, ver positiv de dagene du kjenner deg slik og håp at litt smitter over på de som ikkje er så positive! Og gratulere med seieren. Ut frå det eg har sett her på bloggen så har du absolutt evnen til fotografering! Ha ein irriterende positiv kveld! Mvh Anita ;-)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye!!! Det blir nok en kjempetur!

  SvarSlett
 11. Nei , så heldig !!! Gratulerer og god tur !!

  SvarSlett
 12. Så gøy!!! :)
  Gratulerer!

  SvarSlett
 13. Så gøy at dere vant, gratulerer så masse Kine :) Gleder meg til det dukker opp bilder og rapport derfra også :) Håper dere får en knallfin tur til Island, det hørtes skikkelig gøy ut.

  SvarSlett
 14. Så kult!! Gratulerer så masse.
  Åsså Island da.. sukk.. HELDIGE ER DERE!!
  Vi snakker om Island her hjemme, vi vil dit :)
  Kos dere masse, når drar dere?
  Klem Grethe

  SvarSlett
 15. Næmmen .... har dere vunnet en tur til Island? Grattis! Jeg kom meg aldri inn på reiselivsmessen (var det der konkurransen var forresten?) - men så har jeg min private reiseleder også jeg da!

  Island står helt klart på ønskelista her også, men sol og varme er første pri akkurat nå! Har startet nedtellingen, i morgen er det to uker igjen!

  Klemmmm

  SvarSlett
 16. Wow! Fototur til Island altså! Så utrolig spennende og kjekt. Det fortjente det virkelig! Ser frem til å se alle de flotte bildene!

  SvarSlett
 17. Grattis! Heldige dere da :-)
  Når drar dere? Er det langweekend eller uke?
  *misunnelig*

  SvarSlett
 18. Gratulerer! Det er kjempe fint der! Men også litt kaldt nå som det er vinter... Jeg har nettopp kommet hjem derfra, jeg feiret jul der oppe, og det utrolige var at det ikke var snø der men i Norge... Jeg har vært der flere ganger! Det er supert. Første gang husker jeg ikke, for da var jeg bare noen måneder... Hehe, jeg er halvt islandsk skjønner du :) du tar kjempe fine bilder!!

  SvarSlett