mandag 27. desember 2010

Vår egen skøytebane

Jeg har lovet gutta å måke isen utenfor huset en stund, men siden det har vært så kaldt har jeg holdt meg mest inne. I dag var det 'bare' 7 minus så jeg hadde ikke lenger noen unskyldning for ikke å gå ut.. Da vi var ferdige var det mørkt, gutta ble så klart sure for at de ikke fikk testet banen sin.. Så gikk det opp et lys for 'smarte' meg, fakler lyser jo opp litt. Vi dro på Plantasjen og hamstret fakkelbokser. Fetter Håkon kom akkurat når vi skulle dra, så han ble med og vi hentet skøytene hans på tilbakeveien. Alt i alt en super dag:)


Kristian mente dette burde bli en familietradisjon, jeg sa til han at det synes jeg også.. I morgen skal vi ta med oss kakao som vi kan kose oss med:) *koselig*

7 kommentarer:

 1. Kjempefin arena dette! Og isen ser bra ut også.. c",) Her kan de få øvd inn ferdighetene en god stund, siden isen etter sigende skal være 50cm tykk.. :o)

  Stig P.

  SvarSlett
 2. Kan ikke være noe problem når gutta har så kreativ mor vel..
  Topp..og mer skal ikke til for å gjøre 3 gutter + en mor lykkelige..
  Se å lær dere som sitter på fjæsboka hele dagen..hehe.

  SvarSlett
 3. Høres ut som en bra tradisjon!

  SvarSlett
 4. Så flott og så koselig ja. Veldig fin bildeserie.

  SvarSlett
 5. YES YES YES! slikt kan en like, og til og med en bustete hulder som meg har forøkt, for den isprinsessedrømmen var jo i hode ganske lenge :-)

  SvarSlett
 6. Fjordens egen skøytebane jo, genialt fint Kine :) Kanskje vi får ta turen ut å teste banen i morgen, eller er den privat? :)

  Håper julen har vært fin og at romjulen fortsetter like bra, nyt romjulsdagene inn mot det nye året.

  SvarSlett
 7. Så flott da Kine! Har skjønt at du har fjorden rett utenfor stuedøra di! Var utpå fjordisen rett oppunder jul, tenkte at det kunne vært fint å gå på skøyter om det ikke var for all snøen. Litt av en jobb å måke da! Men du fikk noen flotte bilder som belønning!

  Ha en fortsatt koselig romjul!

  Klem fra Irene

  SvarSlett