fredag 1. oktober 2010

Kosedresser

Først kjøpte jeg en kosedress til hver av gutta. Det holdt jo ikke lenge, den måtte vaskes om kvelden og inn i tørketrommelen så den var klar til dagen etter.. Mor måtte ut å shoppe igjen, så nå har de 3 stk hver og alt er bare velstand:) Må innrømme jeg har et par stykker selv, kan gå kalde høst og vinterkvelder i møte nå..

Kan anbefales på det sterkeste, herlighet så deilig å ha på deg:)Forrige helg var vi i Sigdal igjen, og sekken var pakket med, ja kosedresser:) Koste oss veldig..

8 kommentarer:

 1. Hærlige bilder Kine, en kan se de gutta har det godt sammen :-)

  SvarSlett
 2. hahaha! nå lo jeg godt! så herlige de var der de står og klemmer hverandre i ku-klux-klan -kosedresser :) :) herlig herlig!! ingenting er så deilig som plagg som bare er store, posete, bløte og kooosete!! :)

  SvarSlett
 3. Skal det bli noe kos må man gjøre det skikkelig :) Stilige antrekk det der, men enn så lenge holder jeg meg til kjeledressen, hehe.

  Ha en kosete og fin helg :)

  SvarSlett
 4. Ja de der så jo skikkelig kosete ut.. nesten sånn tele-tubbies eller hva de nå het.. Sikkert morsomt å ta bilder med de draktene på! Det kunne jeg faktisk ha tenkt meg selv! :)

  SvarSlett
 5. SKikkelig koseantrekk det der .... se folk overalt med de dressene! Kanskje jeg burde skaffe meg en selv!

  SvarSlett
 6. Må innrømme at en sånn dress har fristet meg også, til å hoppe inn i om morgene for eksempel.
  Selv om jeg egentlig tilhører dem som ikke synes de er særlig pene....
  Fantastiske makrobilder litt lenger nede på sida her forresten!!

  SvarSlett