fredag 24. september 2010

Ja Mamsen, vi hører hva du sier...

I 3 uker passet jeg Munin, en whippetgutt på nesten et år. Han var så herlig, snill, skjønn og ikke minst energisk. Frodo synes det var veldig stas å ha besøk av Munin og sturet litt når han dro hjem igjen. Men nå er han lykkelig 'enebarn' igjen og nyter dagene før kulden kommer. (Frodo hater vinter) Han er ikke spesielt fan av regn heller, i dag har han nesten ikke vært ute pga noen drypp fra himmelen,, hehe.. Passer meg perfekt å ha en hund som ikke liker kulde og regn:) Munin er lengst fra kamera og Frodo nærmest,, herlige gutter det!

9 kommentarer:

 1. næææ. så søte gutter!! :) også så flinke modeller. (evt: så flink fotograf ;) helt herlig bilde Kine! :)

  SvarSlett
 2. Hehe...de så da svært så uskyldige ut. Ikke lett å si NEI! til de øynene der..
  Her er det knalle blå himmel å sol, men 1 grader i mårrest..
  Uff å tytti..skolla hatt mulighet te å gått i hi.. :-)
  Ha ei fin helg snuppa..

  SvarSlett
 3. Å så søøøøte de er ... og de bedende øynene! De hadde nok sjarmert meg så i senk, at både biffen og sjokoladen hadde havnet i hundemagen istedet for min! Jeg humrer enda over bildet av Frodo med strikketøyet!

  Ha en fin helg Kine!

  SvarSlett
 4. Å dette er bare menneskets beste venn ja :-) trofaste øyne som lyser av forventning og undring over hvor turen skal gå.

  Kom just på jeg hørte en god gåte her en dag, for vet du forskjellen på en hund og en mann??


  ... jo, steng dem begge inn i en bil, gå så på en laaaannnngggg shoppingrunde, når du så kommer tilbake til bilen, jett hvem som logrer med halen??? og er glad for å se deg igjen...

  SvarSlett
 5. Herlig bilde!! Du tar sååå vakre bilder! Har kost meg leeenge på bloggen din nå:)

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 6. Så fine de er :) Ikke lett å bli alenebarn igjen etter uker med selskap, men roen senker seg nok raskt i heimen, og for et eksemplar av en hund som ikke liker regn og kulde, hehe.

  Ha en fin søndag der ute :)

  SvarSlett
 7. De er så fine disse whippetene - nydelig og slanke racere! Har en nabo med en slik vakker en, hun er så god atte! Nydelige er disse også - hvilke øyne!

  SvarSlett