onsdag 21. oktober 2009

Ut å fly...

I morgen tidlig setter jeg meg på et fly som skal ta meg til varmere strøk... Forlater mitt 'lille paradis' og stranden 'min' til fordel for en varm strand med solseng og paraplydrinker like i næreheten:)Gutta mine skal bli hjemme sammen med Mimmi og Offa som må flytte en etg ned i en uke.. Gruer meg veldig til å dra fra gutta mine, men mor trenger å lade batteriene en gang i mellom... prøver jeg å overbevise meg selv om...

11 kommentarer:

 1. Så fint bilde fra Gilhusodden. Skikkelig høstbilde :0)
  Alle mammaer trenger å lade batteriene sine, men jeg kjenner følelsen av å la ungene være hjemme. Tenk at de kommer til å kose seg masse og får det nok kjempe bra! God tur dit du skal, kos deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Dette fortjener du Kine.
  Alle trenger vi et bitte lite friminutt av hverdagens tjsa og mas vet du, ha for all del ikke dårlig samvittighet jente!! Tenk du så utrolig kjekt det blir å komme hjem og klemme på dem igjen :-)

  Kos deg stort.
  Vi andre gleder oss til du kommer tilbake med flotte bilder på minnebrikken, da får vi en smakebit av sol og varme vi også vet du.

  God tur.
  Klem fra Anne.

  SvarSlett
 3. DET hørtes jo bare HELT fantastisk nydelig ut!! Og vel fortjent, det er jeg helt sikker på!

  Nydelig høstbilde -sjekk den knallblå himmelen! Vakkert :)

  Så må du ha masse, masse god tur! Kom hjem med batteriene ladet, minnebrikken full og fregner på nesa :) Vi gleder oss til å se bilder :)

  SvarSlett
 4. God tur og lykke til på ferden. Flott bilde har du lagt ut også.

  SvarSlett
 5. Alle trenger å fylle på litt ekstra energi noen ganger, det gjør ikke bare godt for deg, men for guttane dine også. Nye innputt og gleder blomstrer etterpå :) Ha en riktig så fin tur, kos deg masse og nyt varmen og drinkene med eller uten paraply :)

  SvarSlett
 6. Missunnelig! både på ferien og den stranden din! du bor utrolig vakkert til altså Kine!! Flott bilde! igjen: god tur-kos deg MASSE! klem I :)

  SvarSlett
 7. God tur! Alle trenger "sitt" liv noen ganger.

  :))

  SvarSlett
 8. God tur Kine! Klart at du fortener litt fri frå kvardagen. Er sikker på at barna dine har det kjempekjekt og så blir det så hyggeleg når du kjem heim igjen med både kos, klem og pakke:-)

  Ha ein strålande tur!!

  klem frå meg:-)

  SvarSlett
 9. Håper at du storkoser deg og har fine dager! :)))
  Nyt resten av ferien din.

  Veldig fint bilde, forresten. :)

  SvarSlett
 10. Ha en fantastisk tur! Og guttene er jo der når du kommer hjem igjen, med nyladete batterier:-)

  SvarSlett
 11. Å det går nok bra med guttene dine :)
  Kos deg masse videre, gleder meg til å se flotte bilder!

  SvarSlett