torsdag 1. oktober 2009

CASAkreativ

CASAkrativ - nytt superforum


Hei og hjertelig velkommen hit inn til oss – NÅ kan vi endelig åpne døren helt på vid gap. CASAkreativ.no

Og guri altså – DETTE har vi gledet oss til ganske lenge nå - og nå er dagen her.

Vi er en gjeng med scrappe, strikke, hekle, interiør, matlage- og fotoberter som syntes det nå var på sin plass med et helt eget samlingssted for alle disse deilige hobbyene vi omgir oss med. Lene og jeg skal ha ansvaret for fotodelen der inne!

 
Vi som allerede bor her inne er vel alle sammen ganske så godt kjent i forumverden rundt om, men vi satt oss sammen og tenkte litt – vi har jo så mange hobbyer – ikke bare scrapping (veldig mange av oss kommer derifra). Og vi har jo så mye å dele med andre og ikke minst så har vi mange spørsmål og higer etter nye ideer og inspirasjon. Så når man da får tenkt sammen med litt mange nok hoder så ble det bare sånn da – vi starter et nytt forum som omhandler flere hobbyer enn bare en.

Og jammen i meg er vi stolte av å åpne denne døren nå altså – inn til oss i CASAkreativ – her inne så vil vi sammen med dere prøve å bygge et hus som har utallige rom som hvert enkelt av seg er innredet med en liten link, en artig ide, disse nye arkene MÅ dere bare se, en oppskrift til et nytt par sokker, eller den furuhyllen som jeg er så lei – den fikk plutselig et nytt utseende, hva i all verden skal jeg ha til middag i dag da tro, og hvordan skal jeg kunne klare å få tatt sånne flotte ”fotografbilder” da ?


Jo, tenk her inne har vi en dør for alle disse tingene, behøver ikke banke på en gang – her står dørene alltid åpne og vi sammen med dere utgjør en hel masse beboere som så mer enn gjerne deler villig vekk.

Så dette er noe av det vi har prøvd å snekre sammen til vårt store CASA, og litt attåt har vi jo og da. Vi synes som sikkert veldig mange av dere og synes at det er fryktelig morsomt med konkurranser og ikke minst premier – så det har vi og laget – litt engasjement utover skravling og deling må vi ha.

Vi er alle sammen her fryktelig spent på hva dere synes om CASA’en vår og hva dere synes om innredningen vi har gjort. Vi er og veldig åpne for innredningstips – vi vil veldig gjerne at dere alle skal være med på å føle at dette er litt deres CASA og.

Så aller mest hjertelig velkommen inn til oss – vi gleder oss veldig til å få en masse besøk – hver dag – ja gjerne flere ganger om dagen. Og som dere ser når dere kommer innom – er at denne CASA’en består av en masse nattranglere ja.

Vi har og et stort ustillingsrom som vi veldig gjerne vil fylle til randen. Så her er dere og veldig hjertelig velkommen til å legge igjen sporene deres.

Kom inn ’a – kaffe/te og alt er alltid klart..

8 kommentarer:

 1. Jeg meldte meg inn klokka 9 i dag!! Jeg er med!!
  Kjempe moro. Gleder meg til å se hva som finnes der inne.
  lykke til!!

  SvarSlett
 2. Så spennende! Må vel melde meg inn her jeg også, da... :)

  Artig at dere er så kreative!

  SvarSlett
 3. Da var jeg også innmeldt ;-)
  Blir spennende å se hva som kommer ut av dette etterhvert !

  SvarSlett
 4. Nå BLE jeg virkelig nyskjærrig du!!!

  SvarSlett
 5. Lykke til, jeg kikker innom ved en senere anledning.

  SvarSlett
 6. Dette hørtes spennende ut! Man må logge seg inn med konto altså? Jeg kommer innom senere og ser.. er spent! :)

  SvarSlett
 7. Wow, så spennende da :) Så flink du er. Skal inn å se meg om.

  SvarSlett
 8. Så gøy :) jeg har meldt meg inn - og sendt deg en mail :)

  SvarSlett