fredag 4. september 2009

Nytt møte med Ståle..

Endelig møtte jeg Ståle Stålorm igjen, han hadde vokst mye siden mai, blitt stor og fin.. For engangs skyld skrek jeg ikke og hoppet unna da jeg så han, pleier å skvette så inmari når jeg ser ormer.. Litt rart egentlig for jeg er så fasinert av de og synes de veldig fine.. Kanskje fordi jeg hørte på Idyll av Postgirobygget på ipod'en..:)

Da jeg gikk videre tenkt jeg med meg selv at det var godt jeg ikke møtte på Berit Buorm, tørr ikke tenke på hvor stor hun har blitt siden sist... Ønsker alle en spennede og innholdsrik helg!

11 kommentarer:

 1. Så fine bilder du fikk av den å da! NMen fy så ekkle de er ;)

  SvarSlett
 2. Så fryktelig skummelt! At du turte å gå så nærme?? Men det ble noen fantastiske bilder, da! Særlig det nest siste der.

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 3. Håper ikke helgen blir så spennende som dette, er ikke noe glad i disse krypa, men du har fått noen flotte bilder av dem. God helg til deg og dine Kine :)

  SvarSlett
 4. Så faktisk ikke helt de bildene jeg, for `skrållet` for harde livet her!!! bar hater de dyra..., sikkert fine bilder, men mitt store mareritt faktisk. Men en varm klem til helgen, det skal du få ja :-))

  SvarSlett
 5. Har du en hel familie rundt deg eller...fine skapninger ..jo jo..men ikke det jeg helst vil møte når jeg ligger nede og tar macro bilder.
  Go helg til deg også..

  SvarSlett
 6. Hei på deg, Tusen takk for gode ord på bloggen min..setter pris på det. Ja min mann har vært helt fantastisk i den perioden.. Hadde ikke klart det uten han! ha en super helg! Klem fra Linda :)

  SvarSlett
 7. Så fine bilder. Ja selvfølgelig må man ta bilder når man ser noe sånt. Men jeg kommer nok aldri til å oppleve dette. Skravler sikkert for mye hihi..

  SvarSlett
 8. oi! jeg hadde nok klatret opp i nærmeste tre eller stolpe.. morsomt at du fikk knipset de bildene

  SvarSlett
 9. For noen stilige bilder av Ståle du har tatt! Blir sterkt misunnelig her nå.....:)

  SvarSlett
 10. Veldig fine bilder. :)
  Stålorm er nå egetlig ikke e orm, me en firfirsle uten bein. :)

  SvarSlett