fredag 25. september 2009

Adgang forbudt - Dikemark

Jeg kjenner jeg blir veldig ivrig når jeg ser et adgang forbudt skilt,, må jo være noe bra innenfor veggene tenker jeg med engang.. Denne gangen gikk turen til Dikemark sykehus.. Morten og jeg 'fant' byggninger vi kom oss inn i også *bombe*Jeg fikk det nye 'maskingeværet' mitt i går så var ganske ivrig på å teste det:))

12 kommentarer:

 1. Strålende bilder. Jeg digger sort/hvitt. Gratulerer med nytt maskingevær... Klem

  SvarSlett
 2. oi som jeg sier til alle... digger dette stedet!!!.. men denne gangen vennen TROR jeg bildene er LITT mørke.. og ser på det bildet med bok og vin.. hadde jeg vært mental på lier hadde jeg IKKE fått vin he he he men ja en kan kose seg å gjøre det beste ut av det men ikke på fjærseng uten madrass.. he he kunne fint kost meg jeg da i fjersenga men ikke med boken he he strålende foto og motiv.. skulle ønske jeg ble lagt inn en gang og da skulle jeg hatt med apperatet og fotofia ALT :):):)

  SvarSlett
 3. kule bilder!! Synes ikke de er for mørke jeg, men jeg liker de jo litt dunkle i fargen når det er bilder fra asylene rundt i området her! Når får jeg værra med da?

  SvarSlett
 4. Bilder fra en mørk tid i alle fall. Fin serie.

  SvarSlett
 5. Helt enormt sier jeg, intet annet!!!

  SvarSlett
 6. Viste ikke om jeg skulle åpne og se dette innlegget så sent på natten :O Fikk jo sjokk av Lier.. Men disse var da staselige i forhold! God fotograf er du og kreativ både når det gjelder måten du tar bildene på, samt å trenge deg igjennom "adgang forbudt"... Ler.. Ha en flott helg! :)

  SvarSlett
 7. Hvaa! har du vært på Dikemark!!(uten oss?? ;) nå ble jeg missunnelig!! det så forresten ut som om det var litt annerledes her enn på Lier.. bedre bevart iallefall.. :)

  SvarSlett
 8. Kjempefine bilder - digger hvordan du gjengir atmosfæren. Men du....hvordan kom du deg inn?? Jeg fant ingen...ehm...innganger noe sted?

  SvarSlett
 9. Oi, har dere vært der nåååhh, (uten oss, som Ingrid sier?!?) hihi.... Det ser ut som det er mer strøkent der. Fine bilder du har tatt :)

  SvarSlett
 10. For en spennende plass! Der skulle jeg gjerne vært også!

  SvarSlett
 11. eh hallo.. hva meg meeg .. hihi
  Neida, dæsken der var det jo skikkelig fint jo !
  noe helt annet enn lier

  SvarSlett
 12. Ser ut som om det er litt mer bevart enn Lier dette her ja. Kjempefine bilder du har tatt der, bra lys og behagelig tone i bildene.

  SvarSlett