onsdag 19. august 2009

Mer Lier sykehus..

Vi hadde ikke mye tålmodighet, Lene og jeg måtte dra til Lier sykehus i dag også.. Denne gangen så vi hvor vi gikk og fikk tatt masse bilder.. Utrolig spennende å gå rundt der inne, masse utstyr av ymse slag, maling som flasser,  fager,  murpuss, opptil fler hakeslepp, store øyne, stort areal og mange mange rom å gå inn i.. 
Vi var inne i to av byggningene, den ene hadde nok stått tom lengere enn den andre. Det var satt opp gjerder rundt, men var ikke store vansklighetene med å komme inn..

Nå sitter jeg igjen med masse inntrykk og mange tanker om hva og hvordan ting har foregått der inne.. Best å ikke tenke for mye tror jeg... Gasnke trist å se hvordan byggene har forfalt med årene, synd det ikke har blitt tatt vare på. Store flotte byggninger med mye historie...

15 kommentarer:

 1. sitter igjen med tanker jeg og etter å ha sett bildene...skummelt, trist og samtidig flotte bilder!

  SvarSlett
 2. Jag är stum...
  Den sista bilden är bedövande.
  De här bilderna talar verkligen - imponerande!!

  En plats jag känner att jag bara måste få fotografera. Du vet säkert hur det känns? ;)

  Kram och ha en fin kväll!
  Anna

  SvarSlett
 3. Jeg er så utrolig imponert over bildene dine Kine. Rett og slett dyktig er du. Blir gjerne med deg å fotograferer en dag. Ps. Vi må komme igang med matten igjen...
  Glad i deg

  SvarSlett
 4. ser jeg må ha med stativet mitt neste gang! Ble flotte bilder Kine!!!

  SvarSlett
 5. jeg synes det er spennende med gamle hus og flotte bilder har du fått med deg også.

  SvarSlett
 6. Du har fått frem de rette elementene i bildene din! Fine! Tror de hadde kledd s/v å :)

  SvarSlett
 7. oioi for et flott fotosted du har funnet! Flotte bilder! Her vil jeg IKKE bli innlagt as! he he.. Tror neppe pasientene der har "Talatutt" på rommet.. TV altså.. :):) Utrolig fine bilder Kine!

  SvarSlett
 8. Jeg ble nesten lei meg når jeg så disse bildene jeg Kine. De var flotte altså,men forteller en trist historie.. ble særlig grepet av det øverste..

  SvarSlett
 9. Det er så man kjenner det bare av å se bilder derfra, en tragisk plass sådan, men du verden for noen bilder du har knipset her. Råflott!

  SvarSlett
 10. Fantastiske bilder, dette er bilder til ettertanke. Her er det masse historie i veggane. Er faktisk glad for at eg ikkje veit kva som har skjedd her. Flotte utsnitt på bilda.

  SvarSlett
 11. Du endte der oppe ja :o)
  Døds kule bilder. Er skikkelig skumle noen av de. Tenkte mange tanker når jeg så bilder derfra, tenk hvordan det må ha vært der i "åpningstiden" Skremmende.

  Har så lyst til å ta turen opp, men jeg vet ikke om jeg tør alene ihvertfall.. hihi.

  SvarSlett
 12. For en fantistisk "location", men etter hva jeg skjønner en trist historie. Noen flotte bilder du har tatt her, det første var spesielt.

  SvarSlett
 13. Fascinerende! Og fantastisk stemning i bildene! Mye historie i de veggene der. Har selv jobbet noen år på Dikemark sykehus. Mye trist og leit i minnene derfra, men også mye varmt og godt. Synes du har fanget dette utrolig godt - ihvertfall det triste og tunge.

  Takk for fine ord hos meg mens jeg var borte! Er tilbake nå, litt oftere - og med nye bilder! :)

  SvarSlett
 14. ÅÅÅ GURILAND, noe sååå kult!!! Innmari stilige bilder. Har lenge lurt på hvor dette er fra, da jeg har sett dette stedet på utstilling!!!

  SvarSlett
 15. Flotte og stemningsfulle bilder som absolutt gir en mange tanker!

  SvarSlett