mandag 17. august 2009

Edderkopp..

Denne 'snuppa' her har inntatt øvre del av hagegynga på uteplassen til foreldrene mine. Hun har sittet der i flere dager og fått igjen for sin tålmodighet.. Ser ut som hun har spart litt til dårligere tider også:)


8 kommentarer:

 1. Hei, flotte edderkoppbilder. jeg har prøvd meg på en slik i flere dager, men det er nok for dårlig lys der den befinner seg bak huset.

  SvarSlett
 2. Grøss og gru! Men stilige bilder:-) Har aldri prøvd meg på edderkopp-bilder før. Tror rett og slett ikke jeg hadde klart det... (Må innrømme at jeg synes de er utrolig ekkel)
  Men du er en tøffing:-)

  SvarSlett
 3. Hadde en på verandadøren her forleden dag som også hadde samlet sammen litt mat, ikke direkte noen favoritt de her. Men de blir stilige på bilder :) Godt fanget!

  SvarSlett
 4. Æsj, jeg er glad de bare er på pc-skjermen min! ;)

  Takk for tilbakemeldingen, kjekt å vite :)

  SvarSlett
 5. Hei Kine! Så tøffe bilder! Det kan bli vel mye blomster, bier og nå sist, sommerfugler (på min egen blogg og mine fototurer, asså!) så DETTE var tøft å se.. Bra at du kom så nærme og jeg likte bakgrunnene på bildene.. de forstyrret ikke motivet. Knall!

  SvarSlett
 6. Så fin korsedderkopp! Vi har mange svære rundt omkring på verandaen. Vi mater de med fluer og andre godsaker. Morro å se på.
  Flotte bilder du har tatt av den:))

  SvarSlett
 7. Flotte bilder av damenes venn he he. Ble fint med den grå og orange bakgrunnen. Nettet kom også fint fram. Det som eventuelt er å strekke seg etter er å få hele 'dyret' skarpt. Vanskelig...ja. Mulig..ja. :)

  SvarSlett
 8. thihi, jeg har også ei slik dame her ute :) Har spint nett mellom noen blomster, og jeg trår pent rundt. Flotte bilder :)

  SvarSlett