torsdag 23. juli 2009

Trollstigen - Turens høydepunkt!

På 'omveien' vår var vi selvsagt også innom Trollstigen. Jeg synes det var turens høydepunkt, så utrolig vakkert, spennende og facinerende, alt på samme tid:) Anders var ikke så høy i hatten da vi sto på bunnen og så oppover hvor vi skulle kjøre, han hadde ikke troen på at det skulle gå bra.. Han satt inni bilen med store øyne. Kristian var like 'høy' som meg på fjelluft og føk rundt beina mine hele tiden.. Se der mamma, se den veien 'a... Oi oi oi!!! Vi tok oss god tid på veien oppover, flere stopp,  og brukte mye tid på toppen:))

11 kommentarer:

 1. Ja dette er en plass de fleste bør få med seg. Nå er det vel så vidt jeg vet, en fin utkikk platform der oppe. Ikke for de med høydeskrekk kanskje :)

  SvarSlett
 2. Feiende flott i Norge også ja!! Det viser i alle fall disse bildene, ikke rart turistene valfarter dit i grunn . Men kaste seg utfor....??? den forstår ikke jeg helt da....

  SvarSlett
 3. Ingen tvil om at vi bor i et land med uslålig landskap, det er god utsikt der oppe. Fine bilder du har tatt også! God helg til dere.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Nå ble jeg missunnelig! Har alltid hatt lyst til å besøke Trollstigen.. Flotte bilder tok du også.. Kunne vært et postkort :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk fine bilder fra Trollstigen.Spennende veistykke det der,har vært der en gang for mange år siden.Du spurte hva slags macroobjektiv jeg brukte.Jeg har en Canon 100mm.macrolinse som jeg er svært fornøyd med.Den tar velsig flotte landskapsbilder og portretter også,sies det.Jeg har såvidt begynt å bli kjent med den,så det blir deretter,men jeg øver,og øver,hehe.
  Ønsker deg ei riktig god helg.

  SvarSlett
 6. Flotte bilder av flott natur. Trollstigen står absolutt på listen over steder jeg ønsker å besøke en gang i fremtiden.

  Takk for kommentaren!

  SvarSlett
 7. Dette var et hyggelig blogg besøk. Jeg ser du svinger kamera bra og har hatt en fin tur på steder der jeg burde vært. Flink med nærbilder er du og (jeg likte eplet).

  Takk for visitten!

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder fra Trollstigen ;o)

  Husker vi var her da vi var unger, og bilen vår kokte midt nede i svingene der, da syntes jeg det var kjempeskummelt ;o) Skulle gjerne vært her i voksen alder også...

  Ang skilt; bestill på jschultjessen@gmail.com
  husk å få med skrift type, og kom gjerne med forslag til andre fonter og tekster ;o)

  Ha en flott helg!!!

  SvarSlett
 9. Oh...you do have such wonderful photos on your blog. They are so "alive" with energy, color, and feelings. Thanks for visiting my blog. I will happily follow yours!

  SvarSlett
 10. Tror jeg må en tur dit igjen ja! Får helt lengsel når jeg ser disse bildene! Vakkert og storslagent!

  SvarSlett
 11. Majestetisk og vakkert landskap! :)

  SvarSlett