mandag 27. juli 2009

Ny samboer:)

Her er vår nye samboer, undulaten Påsan:) Gutta mine har mast i evigheter om å få et kjæledyr, så da ei venninne av meg skulle gi bort undulaten sin tenkte jeg; det er jo en grei deal..., ikke for mye mas og ikke blir man bundet så mye i forhold til en hund som står øverst på lista..

Han er veldig tam og har lagt sin elsk på Anders. Han har et vanvittig dyretekke det bare er å ta av seg hatten for... Han digger å sitte å speile seg i neglene mine og er ellers veldig sosial:)

Veldig greit med en samboer man kan sette i bur og legge en håndkle over!!! *knis*

12 kommentarer:

 1. Veldig flott farge på den nye samboern! Og du har jo rett; hund gjør en veldig avhengig, det vet jeg alt om. Har hund for andre gang. Mye kos - men avhengig av andre i ferier og slikt.

  Lykke til med den lille søte Påsan! Morsomt navn, en hund i nabolaget heter det faktisk! :)

  SvarSlett
 2. Very nice blog
  Agapitos from Greece
  http://aeromodelling-agapitos.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. He he... fin liten sak det der.
  Tror ikke det hadde gått bra med en slik en i dette huset.
  Her lusker det tre pusekatter rundt som sikkert kunne tenkt seg den der...uff uff

  SvarSlett
 4. Så pene farger den har, var veldig klar i fargene sine. Gøy med en fugl i huset, lager litt liv det også :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder! og morsomt navn! påsan liksom he he.. Men si meg er det ikke mye stell med slike? Kan du reise vekk en helg med en sånn i bur?

  SvarSlett
 6. Der han kom fra var han vant til å være alene hjemme noen dager uten problem.. Ikke mye stell å snakke om nei,, gjøre rent buret i løpet av uke og ellers bare snakke med den.. Blir som med plantene vettu:))
  Greie og trivlige dyr:D

  SvarSlett
 7. Akkurat det tenkte vi også for noen år siden. Ikke så mye mas etc... men du verden så mye støv de lager, vi måtte støvsuge i stua hver dag. Så det gikk ett år også solgte vi de videre, men det var jo gøy å ha prøvd.

  SvarSlett
 8. Se der er den lille Påsan! Fin og grønn og bittelittegranne kåt! hihi

  SvarSlett
 9. Fargerik og søt liten "kjeledegge", dette.
  En som kanskje ikke bør luftes så ofte, til og med, i motsetning til hunder, ja. ;)

  SvarSlett
 10. Så flott en undulat dere har fått da! Vi hadde en hjemme som bare bråka,) Pernille. Heiv sukker og tråkket i smøret, gnagde gardinstenger og til slutt varp ihjel seg. Hun fikk betennelse bak etter all eggleggingen. Trist. En skikkelig familiemedlem med sjel.Men hun hadde det bra da, fikk være løs og fly mye.

  Så fikk vi Pio (etter Pio Larsen)og Kaos (etter meg,)
  To bråkebøtter klokka fire på morgenen. Men sjønne fugler. Fikk fly løst de også. Mye pass, men sånn er det og ha fugler, og all kjæledyr.

  Nå er jeg allergisk mot fjærkre dessverre. Så kan jeg kose meg med bilder istedet:)

  :))

  SvarSlett
 11. Ååå så søt den var, de fargene var jo bare så utrolig vakre!!! men med en bror som har hatt 2 nymfeparakitter i bur vet jeg at det er jammen ta lit jobb med fugler også ja .-))

  SvarSlett
 12. Så fin Påsan var da! Utruleg flott i fargane, og grønn er ein veldig flott farge:-) Kjekt med eit kjæledyr og dette var ein god løysing.

  Tusen takk for hyggelege kommentarar på bloggen min! Eg synest det er kjempehyggeleg at du tar turen innom bloggen min. Har surra litt rundt på din og ser at her tar eg gjerne turen tilbake:-)

  SvarSlett