mandag 15. juni 2009

Sjøstjerne...

Med to fiskegale gutter og en mor som ikke er så fjern hun eller så ble det fisketur i helgen også. Tror ikke vi har fått så mye fisk på så kort tid noen gang, vi halte inn i alt 16 torsker i varierede størrelse på en snau time.. *imponert* En gang nappet det på samme tid i alle stengene, Kristian var uheldig å mistet sin.. Gutta  var så fornøyd og trodde Pusa kom til å bli veldig glad når hun fikk all denne fisken.. 

 Det som var mest moro med hele turen var at vi fikk en sjøstjerne på kroken også. Mye rart å hale opp fra fjorden som egentlig ikke hører hjemme her. En av de siste turene ble det en brennmanet.. Blir sikkert masse annet spennende å få i løpet av sommeren:-)

2 kommentarer:

  1. kult med så mye rart langs bånn ja... kommer masse saltvann inn i fjorden etter de åpna opp Svelvikstrømmen vettu ;-)

    SvarSlett
  2. Så moro, er alltid kult å få mye rart på kroken. Også så mye fisk da. Er en smule... en stooor smule misunnelig på dere som bor slik til som dere gjør. Er ikke så langt til fjorden her heller, men ikke akkurat gå avstand..sukk! Vi har en dam og en kulp samt en bekk bak huset. Er visst bever i den lengre opp og/eller lengre ned. Jeg har ikke sett det men det sies. Så bever i Bø nå i helgen, stilige dyr.

    SvarSlett